Voorlichtingsavonden ‘Sportvereniging en belasting’

Sport_belasting

Twijfelt u weleens of uw vereniging de juiste belastingaangifte doet? Draagt de vereniging niet te veel loon- of omzetbelasting af. Of juist te weinig? Wat zijn de gevolgen van de afschaffing van de kantineregeling? Wat betekent de invoering van de werkkostenregeling voor  verenigingen? Kan ik de trainer een onbelaste (vrijwilligers)vergoeding verstrekken?
Vanaf medio september organiseren NOC*NSF, de KNVB, KNHB en KNLTB in samenwerking met de Belastingdienst voorlichtingsavonden voor verenigingen om alle vragen over sport en belastingen te beantwoorden. De avonden zijn toegankelijk voor geïnteresseerde leden van alle sportbonden.

Aan de hand van praktijksituaties zullen medewerkers van de  Belastingdienst nieuwe en bestaande regelingen toelichten en uitleg geven over fiscale kwesties voor sportverenigingen. Tijdens en na  de voorlichting zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen.

De avonden worden vanaf 15 september tot en met 16 oktober gehouden op 22 locaties verspreid door het hele land. In het inschrijfformulier vindt u alle locaties en adressen en kunt u een keuze maken voor een voorlichtingsavond bij u in de buurt. Het inschrijfformulier vindt u hier op: http://fd7.formdesk.com/noc-nsf/infobijeenkomstverenigingen

De voorlichtingsavonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duren tot +- 22.00 uur.

Deelname is kosteloos.