Rabobank Talenten Plan – 18 Juli 2014

De regionale Rabobanktalentenplandag 2014 vind plaats op 18 juli 2014. 

Locatie: 
FNRS manege de Hazelhorst 
Ommerweg 74 
7683 AZ DEN HAM (Overijssel) 

Contact: rabodrentheoverijssel@gmail.com
Startlijst is te vinden op: Startlijsten.nl 

Om één van de beste paardensportlanden in de wereld te blijven, werkt de KNHS aan talentherkenning en talentontwikkeling. Dit betekent dat door heel Nederland selecties en trainingen plaatsvinden om talentvolle combinaties te selecteren en te begeleiden. Alles wat de KNHS doet op het gebied van talentherkenning en talentontwikkeling, is mogelijk door onze hoofdsponsor Rabobank. Daarom heet ons plan het Rabo Talentenplan. 

De eerste selectie voor het Rabo Talentenplan vindt plaats in de regio. De KNHS Regio’s organiseren hiervoor speciaal Rabo KNHS Nationale Selectiedagen (RKNS). KNHS regio Overijssel en Drenthe organiseert hun Selectiedag op 18 juli 2014 in Manege Hazelhorst te Den Ham. 

Deelnemers aan een RKNS worden begeleid en beoordeeld door trainers/scouts. De beoordeling vindt plaats aan de hand van een protocol dat de deelnemer na afloop ontvangt. De scouts bepalen of wie er worden geselecteerd voor deelname aan de Rabo Talentendag en de regio’s informeren de deelnemers in de dagen daarna over het resultaat. De Rabo KNHS Nationale Selectiedag is de enige manier om je te selecteren voor de Rabo Talentendagen. 

Voldoe je aan de norm voor jouw leeftijd en wedstrijdstand, dan kun je je tot en met de sluitingsdatum van jouw regio inschrijven. Inschrijven doe je door de volgende gegevens te mailen naar het contactpersoon van Regio Overijssel (zie onderaan) : 

·         Geboortedatum 
·         Naam pony/paard 
·         Afstamming pony/paard 
·         Combinatienummer 
·         Klasse waarin je met deze pony/dit paard actief bent 

Ruiters/amazones die nog niet aan de norm voldoen hebben tot en met de sluitingsdatum van de Rabo KNHS Nationale Selectiedag in hun regio om aan de norm te voldoen en zich in te schrijven. Deze combinaties moeten bij de inschrijving aantonen aan de stand te voldoen. Bijvoorbeeld door het mailen van een wedstrijdprotocol. 

Deelnemers aan een Rabo KNHS Nationale Selectiedag worden in wedstrijdtenue verwacht. Het dragen van een cap of veiligheidshelm en laarzen of jodphurs met chaps is verplicht. De pony’s/paarden moeten correct opgetoomd zijn en dressuurruiters/amazones wordt aangeraden hun pony/paard in te vlechten. Deelname aan een Rabo KNHS Nationale Selectiedag is voor eigen risico. 

Deelnemers kunnen met maximaal twee pony’s/paarden deelnemen aan een Rabo KNHS Nationale Selectiedag. Ruiters/amazones die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen helaas niet deelnemen aan de Rabo KNHS Nationale Selectiedagen. Ook combinaties die een min stand hebben (bv. ZZ -1) kunnen helaas niet deelnemen. Ruiters/amazones die in een bepaalde discipline al in het Rabo Talentenplan zitten, hoeven niet meer deel te nemen aan de Rabo KNHS Nationale Selectiedag omdat zij verleden jaar al geselecteerd zijn en dus al in het Rabo Talentenplan zitten. 

Deelname normen: Voorwaarden Rabotalenten 2014

Informatie Rabobank Talenten Plan:  Informatie Rabotalenten 2014